انتخاب و سفارش محصول
پرداخت آنلاین وجه محصول
دانلود محصول در همان لحظه
شرايط و قوانين فروشگاه

شرايط و قوانين فروشگاه

  • محصول مورد نظر خود را انتخاب کرده ، با کلیک بر روی هر محصول میتوانید مشخصات آن را بخوانید .
  • بعد از انتخاب محصول خود ، مي توانید با زدن دکمه " پرداخت آنلاين " محصول مورد نظر را خريداري كنيد.
  • محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما بلافاصله قابلیت دانلود دارد.
  • بعد از پرداخت آنلاين موفق لینک دانلود محصول به نشانی ایمیل شما ارسال می گردد .
  • برای پشتیبانی آنلاین و پرسش و پاسخ با در ارتباط باشید.
  • عزیزانی که بعد از دانلود مشکل باز نشدن فایل را دارند لطفا آموزش قسمت را مشاهده و اجرا کنند.

مقاله کارشناسی خوردگی و رسوب گذاری

99000 تومان
مقاله کارشناسی خوردگی و رسوب گذاری

فـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۶۲ صفحه
رشتــه : مهندسی شیمی

بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.

توضیحات:

 

مقدمه و تاریخچه :
یکی از مباحث بسیار مهم علمی ، فنی و اقتصادی که کمتر از یکصد سال است توجه عده ای از دانشمندان و محققان را به خود جلب نموده و مطالعات بسیار زیادی برروی آن انجام گرفته و میگیرد موضوع خوردگی (corrosion) بویژه خوردگی فلزات می باشد . تکنولوژی جدید با کاربرد مواد و مصالح صنعتی گونگون از جمله فلزات و آلیاژها ، پلاستیکها ، سرامیکها ، مواد مرکب و متراکم ، چوب و غیره همراه بوده بویژه مستلزم بررسی و تولید آلیاژها و دیگر موادی است که در برابر خوردگی مقاومت لازم و قابل پیش بینی را داشته باشند ، همچنین احتیاج به تدوین مقررات و روشهایی دارد که با اعمال و اجرا آنها بتواند میزانها و سرعتهای خوردگی را بطور قابل ملاحظه ای کاهش داد .
وقوع طبیعی واکنشهای مربوط به پدیده خوردگی را میتوان به زمانهای خیلی دور استفاده نمود . ولی برخوردهای علمی و اصولی با این پدیده به مطالعات و تحقیقات بسیار ارزشمند دانشمند معروف ایتالیایی بنام میشل فاراده (M.Faraday) نسبت داده می شود. (۱۸۴۰ – ۱۸۳۰)
اوهمچنین گزارش کرد که روئین شدن آهن ناشی از تشکیل فیلم برروی آن است و برای اولین بار اعلام می دارد که انحلال فلزات ماهیت الکترو شیمیایی دارند .
در سال ۱۸۴۷ ریچارد آدی (R.adie) نشان داد که خوردگی ناشی از اثر اکسیژن برروی آهن و در معرض سیالی در حال حرکت سبب ایجاد جریان الکتریکی می گردد .
بر پایه این اطلاعات و دانشها ، پروفسور ویتنی (MR.Whitney) در سال ۱۹۰۳ نتایج مطالعات خود را به صورت مقاله ای کلاسیک و تحت عنوان (( ماهیت الکترو شیمیایی خوردگی )) چاپ و منتشر ساخت که اصول علمی پدیده خوردگی را تشکیل می دهد .
این دانشمند نتیجه می گیرد که خوردگی آهن یک واکنش کاملا الکتروشیمیای بوده و اینکه میزان و سرعت خوردگی تابعی از نیروی محرکه الکتریکی و مقاومت مواد می باشد .
در سال ۱۹۰۶ در انجمن آمریکایی برای آزمایش مواد (ASTM) کمیته ای جهت هماهنگی و اجرای آزمایشهای مخصوص خوردگی تشکیل گردید که همزمان با شروع این اقدامات سازمانهای دیگری نیز فعالیتهای خود در زمینه بررسی مسائل خوردگی و چگونگی تدوین راههای جلوگیری یا کنترل آن را آغاز نمودند .
دانشمندان و مهندسین خیلی از کشورها در توسع و گسترش سریع علمی خوردگی و ارائه روشهایی برای کنترل آن شریک و سهیم بوده اند که از این میان خدمات ارزنده و شایان توجه دانشمندان و متخصصین خوردگی شوروی را می توان نام برد . از جمله پروفسور توماشف ( Nikoll O . Tomashor) و پروفسور چرنووا ( Galina P . Chernova) که از پیشقدمان و پایه گذاران تحقیقات خوردگی در این کشور می باشند . توماشف که ریاست آزمایشگاه خوردگی فلزات در انسیتوی شیمی فیزیک مسکو را عهده دار بود ، مطالعات بسیار ارزشمندی درباره روئین سازی فلزات ، رفتارهای الکتروشیمیایی و خوردگی فولادهای ضدرنگ و فولادهای حاوی مس ، تیتانیم و آلیاژهای آن ، روشهای جدید افزایش مقاومت در برابر خوردگی توسط اضافه کردن عناصر بسیار نجیب و … انجام داده است .
بطور کلی خوردگی و مهندسی خوردگی بحثی است که مراحل تکمیلی ، گسترش و تدوین روشهای اجرایی آن طی نیم قرن اخیر صورت گرفته ، بطوریکه هنوز عده ای از بانیان آن در قید حیاتند . دکتر اوانز ، پروفسور بوربه ، پروفسور واگنر ، دکتر هدر ، دکتر شراید و پروفسور فونتانا جزء آن عده محسوب می شوند .

 

» ايميل خود را صحيح وارد كنيد. بعد از پرداخت موفق ، لينك دانلود به ايميل شما ارسال خواهد شد .
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .





انواع مقاله کارشناسی شیمی

تولید محتوا متنی

ارسال نظر برای این مطلب

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده

اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر ارسال می‌کنید.

لامپ رشد گیاه | بازار ال ای دی