پایان نامه سموم سیانوباکترها
197,000 تومان
فـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۶۵ صفحه
رشتــه : زیست شناسی
بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.
توضیحات:
چکیده
سیانوباکترها (جلبکهای سبز - آبی) جزء پروکاریوتها محسوب میشوند. این فیتوپلانکتونها معمولاً در آبهای شیرین و لب شور یافت میشوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشتهای و کلنی تقسیم میشوند.
سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید میکنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره میاندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: میکروسیستینها، نودولارینها، ساکسی توکسینها، آناتوکسین a، آناتوکسین S(a) و Cylindrospermopsin. این سموم از نظر ساختمانی متفاوتند و محدوده عصبی را شامل میشود. وجود سیانوباکترها و سموم آنها در مخازن آبی مورد استفاده برای آشامیدن به علت عدم مدیریت صحیح منابع و مخازن آبی است.
روشهای تیمار آبی که در این پروژه مورد بحث قرار گرفتهاند عبارتند از: کلرزنی، فیلتراسیون سریع یا کند، به ویژه استفاده از ازن و غیره، از موثرترین روشها در از بین بردن سیانوباکترها هستند.
فهرست مطالب
| عنوان | |
| چکیده | |
| مقدمه | |
| فصل اول: انواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها | |
| ۱-۱- تاریخچه | |
| ۱-۲- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیکی سیانوباکترها | |
| ۱-۳- بلومهای سمی (شکوفایی) سیانوباکترها | |
| ۱-۴- مهمترین راستههای جلبکهای سبز - آبی | |
| ۱-۵- تقسیمبندی سیانوباکترها از لحاظ شکل ظاهری | |
| ۱-۵-۱- سیانوباکترهای رشتهای | |
| ۱-۵-۲- سیانوباکترهای کلنی | |
| فصل دوم: طبقهبندی سموم سیانوباکتریایی | |
| ۲-۱- طبقهبندی سموم سیانوباکتریایی براساس مکانیسم عمل | |
| ۲-۱-۱- نوروتوکسینها | |
| ۲-۱-۲- هپاتوتوکسینها | |
| ۲-۱-۳- درماتو توکسینها | |
| ۲-۲- انواع سیانوتوکسینها | |
| ۲-۲-۱- نودولارینها | |
| ۲-۲-۲- ساکسی توکسینها | |
| ۲-۲-۳- آناتوکسین a و هوموآناتوکسین a | |
| ۲-۲-۴- آناتوکسین a (S) | |
| ۲-۲-۵- Cylindrospermopsin | |
| ۲-۲-۶- میکروسیس تین | |
| ۲-۲-۶-۱- دوام و پایدار میکروسیستین در سلولها | |
| ۲-۲-۶-۲- خارجشدنسمهپتاپپتید(میکروسیستیندرطیتجزیه Microcystis aeruginosa | |
| ۲-۳- طبقهبندی سیانوتوکسینها براساس ساختمان شیمیایی | |
| ۲-۳-۱- پپتیدهای حلقوی | |
| ۲-۳-۲- آلکالوئیدها | |
| ۲-۳-۲-۱- آلکالوئیدهای سیتوتوکسیک | |
| ۲-۳-۲-۲- آلالوئیدهای درماتوتوکسیک | |
| ۲-۳-۳- سموم لیپوپلی ساکاریدها (LPS) | |
| فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباکترها | |
| ۳-۱- آزمایش سلامت انسان | |
| ۳-۱-۱- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن | |
| ۳-۱-۲- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن | |
| ۳-۲- ارزیابی خطر | |
| ۳-۳- اثر بر ماهیان | |
| ۳-۴- اثر بر موجودات آبزی | |
| ۳-۵- تولید ترکیبات بیواکتیو | |
| ۳-۶- صدمه از راه تماس تفریحی | |
| ۳-۷- مسمومیت حیوانی | |
| ۳-۸- اثر بر زئوپلانکتونها | |
| ۳-۹- اثر بر باکتریهای آبزی | |
| فصل چهارم: روشهای کنترل و جلوگیری از شکوفایی | |
| ۴-۱- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی کربن فعال | |
| ۴-۲- کلرزنی | |
| ۴-۳- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون کندشنی | |
| ۴-۴- فرآیندهای غشایی | |
| ۴-۵- دما | |
| ۴-۶- اسیدیته (PH) | |
| ۴-۷- کاهش فسفر و ازت | |
| ۴-۸- سولفات مس | |
| ۴-۹- سیمازین | |
| ۴-۱۰- ازندار کربن | |
| ۴-۱۰-۱- میکروسیستینها و نودولارین | |
| ۴-۱۰-۲- آناتوکسین a، آناتوکسین S(a) و ساکسی توکسین | |
| ۴-۱۱- نور | |
| ۴-۱۲- کنترل بیولوژیک | |
| ۴-۱۲-۱- تغذیه توسط زئوپلانکتونها | |
| ۴-۱۲-۲- کپور نقرهای |
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .