پایان نامه بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم وتراشه روکش راش
197,000 تومانفـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۱۲۰ صفحه
رشتــه : محیطزیست – کشاورزی
بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.
توضیحات:
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : مقدمه ……………………………………………………………………………………………………………………….
۱- کلیات …………………………………………………………………………………………………………………………………………
۱-۱ تعریف تخته خرده چوب ……………………………………………………………………………………………………………..
۱-۲ تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در جهان …………………………………………………………………………………..
۱-۳ تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در ایران …………………………………………………………………………………….
۱-۴ مصرف تخته خرده چوب درکشور ………………………………………………………………………………………………..
۱-۵ نحوه ساخت تخته خرده چوب …………………………………………………………………………………………………..
۱-۶ مشخصات گیاه شناسی کاه گندم …………………………………………………………………………………………………..
۱-۷ ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی کاه گندم ………………………………………………………………………….
۱-۸ اهداف انجام این مطالعه ………………………………………………………………………………………………………………
فصل دوم : سابقه تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………………..
فصل سوم : مواد و روشها ……………………………………………………………………………………………………………
۳-۱ عوامل متغیر ………………………………………………………………………………………………………………………………
۳-۲ عوامل ثابت ……………………………………………………………………………………………………………………………….
ارائه تجزیه و تحلیل نتایج ……………………………………………………………………………………………………………
۳-۳ مراحل ساخت تخته های آزمایشگاهی ……………………………………………………………………………………………
۳-۳-۱ تهیه ماده اولیه ……………………………………………………………………………………………………………………………..
۳-۳-۲ تعیین درصد رطوبت خرده چوب و کاه گندم …………………………………………………………………………………
۳-۳-۳ تعیین ابعاد کاه گندم …………………………………………………………………………………………………………………….
۳-۳-۴ نوع چسب ………………………………………………………………………………………………………………………………….
۳-۴ بررسی خصوصیات رزین ……………………………………………………………………………………………………………..
۳-۴-۱ گرانروی رزین …………………………………………………………………………………………………………………………..
۳-۴-۲ PH محلول رزین ………………………………………………………………………………………………………………………
۳-۴-۳ درصد مواد جامد رزین …………………………………………………………………………………………………………….
۳-۴-۴ تعیین وزن مخصوص چسب …………………………………………………………………………………………………….
۳-۴-۵ تعیین زمان انعقادچسب ……………………………………………………………………………………………………………
۳-۵ آنالیز شیمیایی کاه گندم …………………………………………………………………………………………………….
۳-۵-۱ تعیین مقدار لیگنین ………………………………………………………………………………………………………………
۳-۵-۲ تعیین مقدار سلولز ……………………………………………………………………………………………………………………..
۲-۵-۳ تعیین مقدار خاکستر……………………………………………………………………………………………………………………
۳-۶ چسب زنی تراشه های روکش راش و کاه گندم………………………………………………………………………………
۳-۷ هاردنر(کاتالیزور)…………………………………………………………………………………………………………………………..
۳-۸ تشکیل کیک ……………………………………………………………………………………………………………………………..
۳-۹ پرس کردن ………………………………………………………………………………………………………………………………
۳-۱۰ کلیماتیزه کردن تخته ها ………………………………………………………………………………………………………………
۳-۱۱ تهیه نمونه های آزمونی …………………………………………………………………………………………………………………
۳-۱۲ اندازه گیری خصوصیات فیزیکی و مکانیکی تخته ها…………………………………………………………………………
۳-۱۲-۱ اندازه گیری دانسیته و رطوبت تخته ها ……………………………………………………………………………………..
۳-۱۲-۲ آزمایش اندازه گیری مدول گسیختگی (MOR ) و مدول آلاستیسیته(MOE ) ……………………………..
۳-۱۲-۳ آزمایش اندازه گیری مقاومت چسبندگی داخلی ( IB ) ………………………………………………………………
۳-۱۲-۴ آزمایش تعیین میزان واکشیدگی ضخامت و جذب آب ( ۲و۲۴ ساعت ) ………………………………………
۳-۱۲-۵ آزمایش مقاومت به ضربه …………………………………………………………………………………………………………
فصل چهارم : نتایج ……………………………………………………………………………………………………………………
۴-۱ مقاومت خمشی (MOR ) ………………………………………………………………………………………………………..
۴-۱-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی (MOR ) ……………………………………………………………….
۴-۱-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی ( MOR ) ……………………………………………………..
۴-۱-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاو.مت خمشی ( MOR ) ……………………………..
۴-۲ مدول آلاستیته(MOE ) ………………………………………………………………………………………………………
۴-۲-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته(MOE ) ………………………………………………………………..
۴-۲-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت بر مدول آلاستیته(MOE ) ……………………………………………………..
۴-۲-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت بر مدول آلاستیته( MOE ) …………………………………………
۴-۳ مقاومت به ضربه (IBS ) …………………………………………………………………………………………………………….
۴-۳-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS ) …………………………………………………………………..
۴-۳-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS ) …………………………………………………….
۴-۳-۳ تاثیر مستقل درصد اختلاط و درجه حرارت بر مقاومت به ضربه (IBS )………………………………..
۴-۴ چسبندگی داخلی …………………………………………………………………………………………………………………………….
۴-۴-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی ( IB ) …………………………………………………………………..
۴-۴-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB ) ……………………………………………………………………
۴-۴-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB ) …………………………………………..
۴-۵ جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( WA2 ) ………………………………………………………….
۴-۵-۱ تاثیر مستقل درصداختلاط برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 ) ………………..
۴-۵-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت پرس برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )
۴-۵-۳ تاثیر مستقل درصد اختلاط وحرارت برجذب آب بعد از۲ ساعت غوطه ور شدن در آب(WA2)
۴-۶ جذب آب بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 ) ……………………………………………………….
۴-۶-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24 ) ……………….
۴-۶-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24 ) …………………
۴-۶-۳ تاثیرمتقابل درصد اختلاط وحرارت پرس برجذب آب بعد از۲ساعت غوطه ور شدن درآب(A24)
۴-۷ واکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (TS2 ) …………………………………………………
۴-۷-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از۲ساعت غوطه وری در آب( TS2 )………………..
۴-۷-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از۲ساعت غوطه وری در آب( TS2 )…………………..
۴-۷-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر وا کشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در
آب ( TS2 ) ……………………………………………………………………………………………………………………………..
۴-۸ واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب ( TS24 ) ………………………………………….
۴-۸-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب(TS24 )………
۴-۸-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعداز ۲۴ ساعت غوطه وری در آب ( TA24 ) ………
۴-۸-۳ تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در
آب (TS24 ) ………………………………………………………………………………………………………………………….
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری ……………………………………………………………………………………………………..
پیشنهادات ………………………………………………………………………………………………………………………………….
منابع …………………………………………………………………………………………………………………………………………
ضمایم ………………………………………………………………………………………………………………………………………
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ۱-۱ : تعداد واحدهای تولید تخته خرده چوب در کشور وظرفیت اسمی آنها طی سالهای۷۳-۷۷
جدول ۱-۲ : درصد وزنی قسمتهای اصلی گندم ………………………………………………………………………….
جدول ۱-۳ : فهرستی از منابع الیاف سلولزی جهان درسال ۱۹۹۵٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫
جدول ۱-۴: خلاصه تولیدی ضایعات کشاورزی در جهان ……………………………………………………………..
جدول ۳-۱ : نسبت مخلوط کاه گندم وتراشه روکش راش ……………………………………………………………..
جدول ۳-۲ : طرح آزمایشات ………………………………………………………………………………………………….
جدول ۳-۳: تعیین ابعاد کاه گندم …………………………………………………………………………………………………….
جدول ۳-۴: تعیین ابعاد کاه گندم …………………………………………………………………………………………………….
جدول ۳-۵: خصوصیات چسب اوره – فرم آلوهید ……………………………………………………………………..
جدول ۳-۶ : نتیجه آنالیز شیمیایی کاه گندم …………………………………………………………………………………
جدول ۳-۷: نحوه برش نمونه های آْزمونی از هرتخته ……………………………………………………………………
جدول ۴-۱: میانگین مقاومت خمشی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( MOR )……………….
جدول ۴-۲ : تجزیه واریانس مقاومت خمشی ( MOR ) ………………………………………………………………
جدول ۴-۳: مقایسه میانگین تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی ( MOR ) ……………………..
جدول ۴-۴: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی ( MOR ) …………
جدول ۴-۵: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی
(MOR) ………………………………………………………………………………………………………………………………
جدول ۴-۶: میانگین مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده در شرایط مختلف پرس(MOE ) …………..
جدول ۴-۷: تجزیه واریانس مدول الاستیسیته (MOE ) …………………………………………………………………
جدول ۴-۸: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته ( MOE ) ……………………
جدول ۴-۹: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت برمدول الاستیسیته ( MOE ) ……………………………
جدول ۴-۱۰: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر مدول الاستیسیته
(MOE) ………………………………………………………………………………………………………………………………..
جدول ۴-۱۱: میانگین مقادیر مقاومت به ضربه ( IBS ) ……………………………………………………………….
جدول ۴-۱۲: تجزیه واریانس مقادیر مقاو.مت به ضربه (IBS ) …………………………………………………….
جدول ۴-۱۳: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS ) ……………….
جدول ۴-۱۴: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )………….
جدول ۴-۱۵: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS)
جدول ۴-۱۶: میانگین چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( IB ) ………………..
جدول ۴-۱۷: تجزیه واریانس چسبندگی داخلی (IB ) …………………………………………………………………
جدول ۴-۱۸: آزمون دانکن اثر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )………………………………
جدول ۴-۱۹: آزمون دانکن اثر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB )…………………………….
جدول ۴-۲۰: آزمون دانکن اثر متقابل درصداختلاط و حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB )……………….
جدول ۴-۲۱: میانگین جذب آب پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب (WA2 )……………………………….
جدول ۴-۲۲: تجزیه واریانس جذب آب پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )………………………
جدول ۴-۲۳: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری
در آب(WA2 ) …………………………………………………………………………………………………………………………….
جدول ۴-۲۴: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری
درآب (WA2 ) …………………………………………………………………………………………………………………………….
جدول ۴-۲۵: آزمون دانکن تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از ۲ ساعت
غوطه وری در آب (WA2 ) ……………………………………………………………………………………………………
جدول ۴-۲۶: میانگین جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب در آب (WA24 ) ………………….
جدول ۴-۲۷: تجزیه واریانس جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 ) ………………….
جدول ۴-۲۸: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در
آب (WA24 ) …………………………………………………………………………………………………………………………….
جدول ۴-۲۹: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری
در آب (WA24 ) …………………………………………………………………………………………………………………………….
جدول ۴-۳۰: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲۴
ساعت غوطه وری در آب ( WA24 ) ……………………………………………………………………………………………
جدول ۴-۳۱: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )………….
جدول ۴-۳۲: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )………….
جدول ۴-۳۳: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت
غوطه وری در آب (TS2 ) …………………………………………………………………………………………………………..
جدول ۴-۳۴: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت
غوطه وری در آب(TS2 ) …………………………………………………………………………………………………….
جدول ۴-۳۵: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط وحرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از
۲ ساعت غوطه وری در آب (TS2 ) …………………………………………………………………………………………
جدول ۴-۳۶: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (TS24 )………
جدول ۴-۳۷: تجزیه واریانس واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب(TS24 )……..
جدول ۴-۳۸: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت
غوطه وری در آب (TS24 ) ……………………………………………………………………………………………………..
جدول ۴-۳۹: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت
غوطه وری در آب (TS24 ) …………………………………………………………………………………………………….
جدول ۴-۴۰: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد
از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (TS24 ) …………………………………………………………………………………
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل ۱-۱: مصرف تخته خرده چوب در کشور………………………………………………………………………………..
شکل ۱-۲: پیش بینی مصرف تخته خرده چوب در ۵ سال آینده در کشور …………………………………………
شکل ۱-۳: مراحل ساخت تخته خرده چوب ……………………………………………………………………………….
شکل ۲-۱: ارتباط بین درجه حرارت پرس و وضعیت فشردگی کیک ……………………………………………..
شکل ۳-۲: الگوی برش نمونه های آزمودنی از هر تخته ……………………………………………………………….
شکل ۴-۱: تاثیر مستقل درصداختلاط برمقاومت خمشی (MOR )…………………………………………………
شکل ۴-۲: تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )………………………………………………..
شکل ۴-۳: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )…………………………
شکل ۴-۴: تاثیر مستقل درصداختلاط بر مدول آلاستیته(MOE )………………………………………………….
شکل ۴-۵: تاثیرمستقل درصد حرارت پرس برمدول آلاستیته(MOE )…………………………………………..
شکل ۴-۶: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مدول آلاستیته(MOE )……………………………
شکل ۴-۷: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه (IBS )……………………………………………….
شکل ۴-۸: تاثیر مستقل درصدحرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS )……………………………………………….
شکل ۴-۹: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس برمقاومت به ضربه (IBS )…………………………………
شکل ۴-۱۰: تاثیر متسقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )………………………………………………….
شکل ۴-۱۱ : تاثیر متسقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )………………………………………………
شکل ۴-۱۲: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )………………………..
شکل ۴-۱۳: تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (wa2 )….
شکل ۴-۱۴: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس برجذب آب بعداز ۲ساعت غوطه وری درآب (wa2)…
شکل ۴-۱۵: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری در
آب (WA2 )……………………………………………………………………………………………………………………………………
شکل ۴-۱۶: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب پس از۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 )……
شکل ۴-۱۷: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس بر جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در
آب (WA24 )…………………………………………………………………………………………………………………………
شکل ۴-۱۸: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در
آب (WA24 ) ……………………………………………………………………………………………………………………….
شکل ۴-۱۹: تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب
(TS2 )……………………………………………………………………………………………………………………………………
شکل۴-۲۰: تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب
(TS2 )….. ……………………………………………………………………………………………………………………….
شکل۴-۲۱: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت
غوطه وری در آب (ts2 ) ……………………………………………………………………………………………………………
شکل ۴-۲۲: تاثیر مستقل درصداختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از۲۴ ساعت غوطه وری درآب
(TS24 ) ……………………………………………………………………………………………………………………….
شکل ۴-۲۳: تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از۲۴ ساعت غوطه وری درآب
(TS24 ) ……………………………………………………………………………………………………………………….
شکل ۴-۲۴: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت
غو طه وری در آب (TS24 ) ……………………………………………………………………………………………………
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .