پایان نامه پالایشگاه تبریز
197,000 تومانمقطع: کارشناسی
تعداد صفحات: ۹۳ صفحه
رشتــه : مهندسی شیمی
بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.
توضیحات:
مقدمه :
پالایشگاه تبریز در کیلومتر ۱۵ جاده تبریز – سردرود واقع شده است طراحی و ساختمان این واحد صنعتی در اسفندماه ۱۳۵۳ طی قراردادی بین شرکت ملی نفت ایران و یک شرکت ایتالیایی به نام شرکت Snamprogetti» به امضا رسید و در بهمن ماه ۱۳۵۶ آغاز به کار کرد .
خوراک نفت خام مورد نیاز پالایشگاه تبریز به وسیله خط لوله از منابع نفت اهواز تامین می شود . طراحی پالایشگاه و مراحل تصفیه براساس یک تکنولوژی پیچیده و خیلی پشرفته پایه گذاری شده و به گونه ای است که می تواند صدرصد نفت خام اهواز و یا مخلوط ۸۰ درصد نفت ۲۰ درصد خام اهواز با نفت خام سرخان را تصفیه و به فرآورده های مورد نیاز منطقه استان آذربایجان شرقی و استانهای مجاور تبدیل نماید ، که به لحاظ نیازهای داخلی کشور اغلب فرآوردهای میان تقطیر نظیر نفت سفید و نفت گاز مورد نظر بوده است . ظرفیت اسمی پالایشگاه ۰۰۰/۶۰۰/۳ تن در سال معادل ۰۰۰/۸۰ بشکه در روز می باشد که با پیاده کردن طرح افزایش ظرفیت در سالهای اخیر ظرفیت آن به ۰۰۰/۱۰۰ بشکه در روز رسید . علاوه بر این در سالعای بعدی از انقلاب پروژه هایی توسط متخصصین مسلمان پالایشگاه مطالعه و با سرمایه گذاریهایی ناچیز به مرحله اجرا درامده است از آن جمله می توان طرح بهبود کیفیت فرآورده ها ، طرح ازدیاد تولید قیر ، پروژه تولید قیر پشت بام ، پروژه تغییر سوخت پالایشگاه ، کاهش ضایعات و … را نام برد . در نظر است به یاری حق طبق برنامه ریزی با تغییراتی که در دستگاههای پالایش به عمل خواهد آمد ظرفت پالایشگاه تا مقدار ۰۰۰/۱۲۰ بشکه در روز توسعه داده شود .
علاوه بر واحدهای اصلی و جانبی پالایشگاه ، جهت حفظ محیط زیست وپرهیز از هر گونه آلودگی ، واحدهای تصفیه نظیر واحد تصفیه گاز با آمین ، بازیافت گوگرد ، واحد آب تراش و تصفیه آبهای آلوده در نظر گرفته شده است و مشکل فرآورده های سنگین اضافی تولید شده در دستگاه تقطیر در خلا با استفاده از آن در ساختن اسفالت خیابانی و نیز به عنوان غذای واحد غلظت شکن بر طرف می شود . همچنین ته مانده این واحد می تواند با هوا اکسید شده و اسفالت با نقطه ذوب بالا و نقطه نفوذ پذیری متوسط به وجود آورد که به عنوان محافظ پوشش اجسام اکسید شونده به کار میرود . ارقام زیر یک ایده کلی نسبت به دامنه کار انجام شده در ساختمان پالایشگاه را به دست می دهد :
۰۰۰/۳۰۰/۱ متر مکعب خاک جابه جا شده .
۰۰۰/۳۶ تن سیمان و ۲۰۰/۳ تن آهن جهت تقویت بنای پالایشگاه به کار رفته .
۸۰۰/۲ تن رنگ و موادعایق کننده مصرف شده است .
و بالاخره وزن کلی آهن و فولاد به کار برده شده در لوله کشی ساختمان پالایشگاه در حدود ۰۰۰/۵۹ تن برآورد میشود.
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .