پایان نامه چغندر قند
197,000 تومانفـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۷۳ صفحه
رشتــه : کشاورزی
بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.
توضیحات:
مقدمه:
چغندر قند از سال ۱۷۰۰میلادی به عنوان یک گیاه با ارزش مطرح بوده ، و حتی ارزش طبی و دارویی چغندر قند از سوی بقراط حکیم پزشک یونانی گزارش شده است.
چغندر قندبومی سواحل مدیترانه است . اصلاح چغندر قند برای اولین بار در سال ۱۷۴۷ توسط آندراس مارگراف شیمی دان آلمانی آغاز شد . این شخص با گرفتن عصاره الکلی از چغندر قند توانست ماده ای مانند شکر تهیه شده از نیشکر بدست آورد .
در حال حاضر ، چغندر قند بطور وسیعی در کشورهای مختلف جهان مورد تولید قرار می گیرد . فدراسیون روسیه ، اکراین ، امریکا ، آلمان ، فرانسه ، لهستان ، ایتالیا و چین مهمترین کشورهای تولید کننده چغندر قند در جهان به شمار می روند .
سابقه کشت چغندر در ایران نیز بسیار زیاد است . در گویشهای باستانی ایران از چغندر قند با نامهای چندر ، چنرو و چگندر یاد شده است و می شود اولین تلاش برای تولید چغندر قند در ایران به سال ۱۲۷۳هجری شمسی مربوط است که امتیاز تأسیس یک کارخانه قند در کهریزک به یک شرکت بلژیکی واگذار گردید .(۵)
فهرست
عنوان صفحه
فصل ا ول:
گیا ه شناسی چغندر قند
۱-۱- خصوصیات گیاهی ۳
۱-۲- سازگاری ۹
۱-۳- خاک های مناسب چغندر قند ۱۱
۱-۴- طبقه بندی چغندر قند ۱۳
۱-۵- بذر چغندر قند ۱۷
۱-۶- ترکیبات و خواص غذایی ۱۹
۱-۷- مواد غذایی مورد نیاز چغندر قند ۲۱
۱-۸- تناوب زراعی ۲۹
فصل دوم:
اصلاح چغندر قند
۲-۱- ازدیاد بذر به طریق غیر جنسی ۳۳
۲-۲- روش های اصلاح چغندر قند ۳۵
۲-۳- هدف های اصلاح چغندر قند ۴۳
۲-۴- روش های اصلاح چغندر قند در ایران ۴۵
فصل سوم:
کاشت
۳-۱- تاریخ کاشت ۵۰
۳-۲- آماده کردن زمین ۵۲
۳-۳- روش کاشت ۵۳
۳-۴- عمق کاشت بذر و فاصله بوته ها ۵۸
۳-۵- مقدار بذر در هکتار ۵۸
فصل چهارم:
داشت
۴-۱- آبیاری ۶۰
۴-۲- مبارزه با علف های هرز ۶۲
۴-۳- بیماریهای چغندر قند ۶۵
۴-۴- کود شیمیایی ۶۶
فصل پنجم:
برداشت
۵-۱- زمان برداشت چغندر قند ۶۹
۵-۲- برداشت با وسایل دستی ۷۰
۵-۳- برداشت مکانیزه ۷۰
۵-۴- مقدار محصول چغندر قند ۷۱
نتیجه گیری ۷۲
فهرست منابع ۷۳
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .