پایان نامه مدل امنیتی پدافند غیرعامل جهت احراز هویت و رهگیری منابع سازمانی با استفاده از RFID
197,000 تومانفـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۸۱ صفحه
رشتــه : کامپیوتر
بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.
توضیحات:
چکیده
جهت پیاده سازی و بررسی مسائل امنیتی و تسهیل در تردد روزمره منابع سازمانی در محدوده های امنیتی مختلف با استفاده از فن آوری RFID اهداف زیر را دنبال می کنیم:
چگونگی استفاده از RFID جهت احراز هویت ، پیاده سازی سطوح امنیتی و دسترسی به منابع سازمانی.
مشخص نمودن محدوده سطح امنیتی و دسترسی با استفاده از RFID.
تغییرات بر عملکرد تجهیزات RFID جهت دستیابی به قاللیت های امنیتی ارزشمند.
مقدمه:
زمانی که از امنیت یک مرکز مخابراتی صحبت میکنیم، اولین چیزی که به ذهن خطور میکند، حفاظت در برابر خرابکاری، جاسوسی و دزدی خواهد بود. نیاز به محافظت در برابر اخلالگران و جلوگیری از وارد آمدن آسیبهای عمدی نیز امری بدیهی به حساب میآید. با اینحال خطراتی که از جانب فعالیتهای روزمره کارکنان و کارمندان متوجه یک مرکز مخابراتی میشود، مخاطرات و آسیبهای عموماً پنهانی هستند که اغلب سازمانها به طور دائم با آن روبهرو هستند.
کارکنان جزو لاینفک یک مرکز مخابراتی به حساب میآیند. به طوری که مطالعات نشان میدهند، شصت درصد از مواردی که منجر به از کار افتادن و یا آسیب به قسمتی از یک مرکز مخابراتی به علت اشتباهات فردی، استفاده نادرست از ابزار و تجهیزات، عدم الصاق برچسب و نصب نوشتههای راهنما، سقوط اشیا، اشتباه در تایپ فرامین و دیگر موارد پیشبینی نشده کوچک و بزرگ اتفاق میافتند.
از آنجایی که حضور کارکنان همواره همراه با اشتباهات اجتنابناپذیر انسانی است، کنترل و ایجاد محدودیت در تردد کارکنان به مناطق حساس، یکی از نکات کلیدی در مقوله مدیریت ریسک است. این مطلب حتی در زمانی که احتمال حرکات و فعالیتهای مشکوک ضعیف به نظر میرسد نیز به قوت خود باقی است.
فناوریهای تشخیص هویت با همان سرعتی که تجهیزات، اطلاعات و ارتباطات تغییر میکنند، در حال پیشرفت است. همراه با پدید آمدن تجهیزات و تکنیکهای جدید نباید این نکته را فراموش نمود که مشکل اصلیای که تمام این تلاشها به خاطر آن صورت میگیرند، نه نکتهای فنی و نه مسئلهای پیچیده است.
این مشکل به زبان ساده عبارت است از: «دور نگهداشتن افراد غیرمجاز از محلهایی که نباید در آنجا حضور داشته باشند.» اولین قدم، ترسیم نقشه مناطق حساس و تعیین قوانینی برای دسترسی به این مناطق خواهد بود. اگرچه اینکار ممکن است به ایجاد یک طرح پیچیده و چندلایه منجر شود، در نهایت کار خیلی دشواری نیست. مدیران مراکز مخابراتی عموماً میدانند که چه افرادی باید در چه نقاطی حضور داشته باشند. دشواری کار در قدم دوم نهفته است: تصمیم درباره انتخاب فناوری مناسب برای اجرای طرح.
برقراری امنیت فیزیکی، یعنی کنترل تردد و دسترسی افراد به تأسیسات و مناطق خاص، نقش حساسی را در نیل به اهداف یک مرکز مخابراتی ایفا مینماید. امروزه بهکارگیری فناوریهای جدید مانند تعیین هویت با استفاده از ویژگیهای بیومتریک و مدیریت از راه دور امنیت اطلاعات، در گستره وسیعی به کمک فعالان حوزه امنیت آمده است که نتیجه آن، کنار گذاشتن روشهای سنتی (کارت و نگهبان) توسط سیستمهای امنیتی مدرن است. در این راه و پیش از صرف سرمایه و خرید تجهیزات، مدیران باید با تشخیص و تخمین صحیح نیازهای امنیتی سازمان خود، مناسبترین و مقرون به صرفهترین روش حفاظتی را انتخاب نمایند.
دراین فصل به صورت اجمالی اصول تشخیص هویت افراد (Personnel Identification) و روشهای اجرایی آن، عناصر اصلی و شیوههای رایج در بحث سیستمهای امنیتی مراکز مخابراتی را مورد بررسی قرار میدهیم.
پیاده سازی فناوری امنیتی
پیادهسازی فناوریهای امنیتی ممکن است به نظر عجیب و پیچیده باشد اما مفاهیم اساسی امنیت از همان زمانی که برای اولین بار انسان اقدام به محافظت از اموال خود نمود تا کنون بدون تغییر باقی مانده است. این مفاهیم که ساختاری ساده دارند و برای همه ما قابل فهم می باشد، عبارتند از: پاسخی قاطع و روشن به این سؤال که: که هستید و اینجا چه میکنید؟
سؤال اول، یعنی «که هستید؟»، بیشترین مشکلات را در طراحی سیستمهای امنیتی خودکار ایجاد میکنند. فناوریهای امروزی تلاش میکنند با سطوح مختلفی از اطمینان، به طریقی هویت افراد را تعیین نمایند. وجود تفاوت در میزان دقت هر فناوری، باعث ایجاد تفاوت در هزینه استفاده از آن فناوری میگردد.
امنیت فیزیکی بخش مهمی از زیرساخت حساس فیزیکی محسوب میگردد. زیرا نقش مستقیمی در بالا بردن حداکثر زمان در دسترس بودن سیستم را ا ایفا میکند. این کار با کاهش زمان و از طریق جلوگیری از حضور و تردد اشخاص بیگانه (که خطر بروز حادثه یا خرابکاری تعمدی را افزایش میدهد) صورت میپذیرد.
سؤال دوم یعنی «اینجا چه میکنید؟»، به زبان دیگر به این معنی است که: «وظیفه شما در این بخش چیست؟» پاسخ به این سؤال میتواند به طور تلویحی به همراه احراز هویت فرد مشخص گردد یا اینکه اطلاعات مربوطه به طرق مختلف جمعآوری گردند….
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .