انتخاب و سفارش محصول
پرداخت آنلاین وجه محصول
دانلود محصول در همان لحظه
شرايط و قوانين فروشگاه

شرايط و قوانين فروشگاه

  • محصول مورد نظر خود را انتخاب کرده ، با کلیک بر روی هر محصول میتوانید مشخصات آن را بخوانید .
  • بعد از انتخاب محصول خود ، مي توانید با زدن دکمه " پرداخت آنلاين " محصول مورد نظر را خريداري كنيد.
  • محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما بلافاصله قابلیت دانلود دارد.
  • بعد از پرداخت آنلاين موفق لینک دانلود محصول به نشانی ایمیل شما ارسال می گردد .
  • برای پشتیبانی آنلاین و پرسش و پاسخ با در ارتباط باشید.
  • عزیزانی که بعد از دانلود مشکل باز نشدن فایل را دارند لطفا آموزش قسمت را مشاهده و اجرا کنند.

پایان نامه تکنولوژي توليد ماکاروني

197,000 تومان
پایان نامه تکنولوژي توليد ماکاروني

فـرمت: DOC
تعداد صفحات: 124 صفحه
رشتــه :
صنایع غذایی

بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.

توضیحات:

 

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                صفحه

مقدمه و تارتخچه ……………………………………………………………………………………… 1

فصل اول

1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني ……………………………………….. 4

2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني ……………………………………………………………… 10

3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآورده‌هاي ماکاروني……………………………….. 18

4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده …………………………….. 20

فصل دوم

2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده …………………………………………………. 24

فصل سوم

1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني…………………………………………………………….. 37

1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني …………………………………………………… 38

الف: روش غير پيوسته ……………………………………………………………………. 40

ب: روش پيوسته …………………………………………………………………………….. 41

2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده ………………………………………………………………….. 42

الف: انتقال دهنده‌هاي افقي ……………………………………………………………………….. 43

ب: انتقال دهنده‌هاي عمودي ……………………………………………………………………… 43

عنوان                                                                                                                صفحه

ج: انتقال دهنده‌هاي بادي ………………………………………………………………………….. 43

فصل چهارم :

1-4- بخش اول : خشک کردن …………………………………………………………………. 46

الف) خشک کردن اوليه …………………………………………………………………………….. 48

ب) خشک کردن مياني ……………………………………………………………………………… 49

ج) خشک کردن نهايي ………………………………………………………………………………. 49

2-4- بخش دوم : يک دياگرام خشک کردن موفقيت آميز …………………………….. 53

3-4- بخش سوم : منحني خشک کردن و نمودار آن …………………………………… 55

فصل پنجم

1-5- گرمخانه‌هاي ماکاروني ……………………………………………………………………. 59

فصل ششم:

بخش اول : بسته‌بندي توسط کارگر و بسته‌بندي اتوماتيک …………………………… 63

بخش دوم : ويژگي‌هاي بسته‌بندي مطابق استاندارد …………………………………….. 64

فصل هفتم

1-7- بخش اول : نگهداري و انبار کردن محصول ……………………………………… 67

فصل هشتم

1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه …………………………………………………………… 70

عنوان                                                                                                                صفحه

الف) رعايت بهداشت توسط کارگران خط توليد …………………………………………… 70

ب) رعايت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندي و انبار ………………………… 71

ج) نظافت قسمتهاي مختلف انبار ………………………………………………………………… 71

فصل نهم :

1-9: بخش اول آزمايش شيمي …………………………………………………………………. 75

الف) تعيين pH ماکاروني …………………………………………………………………………. 75

ب) آزمايش پخت و آزمايش جهت تعيين وزن مواد جامد در آب …………………… 75

ج) آزمايش رطوبت ………………………………………………………………………………….. 76

2-9- بخش دوم : طرز تهيه محيط‌هاي کشت ……………………………………………… 77

الف) طريقه کشت پليت کنت آگار ……………………………………………………………….. 77

ب) دستور تهيه سوسپانسيون زرده تخم مرغ ……………………………………………. 78

پ) تهيه محيط کشت سوبرودکستروز آگار ………………………………………………… 79

ت) طريقه کشت و شمارش آزمونهاي ميکروبي ………………………………………….. 81

ث) تهيه محيط کشت باسيلوس سرئوس …………………………………………………….. 82

ج) طريق کشت کپک………………………………………………………………………………….. 83

3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کيفي مواد اوليه ……………………………………….. 83

4-9- بخش چهارم: کنترل کيفيت فرآورده‌هاي نهايي …………………………………… 88

عنوان                                                                                                                صفحه

فصل دهم:

1-10- بخش اول : استاندارد ويژگي‌هاي ماکاروني …………………………………….. 97

فصل يازدهم:

بخش اول : بحث و نتيجه‌گيري ………………………………………………………………… 112

بخش دوم: پيشنهادات ……………………………………………………………………………. 113

بخش سوم: مقاله

بخش چهارم: منابع    117

 

 مقدمه

بر طبق گواهي افسانه هاي قديمي براي اولين بار ماركوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چين غذايي آردي شبيه به كاروني را به دربار هديه كرد .بطور كلي براي مردم آن زمان علي الخصوص دريانوردان حمل و نگهداري آذوقه سفر امري مهم تلقي مي شد چرا كه گاه سفر چندين ماه بطول مي انجاميد و آنها نياز به غذايي داشتند که فاسد و خراب نشود . همچنين مرغوبيت و ارزش غذايي خود را حفظ كند. ظاهر همه اين ويژگيها در ماكاروني وجود دارد اين محصول در طي نگهداري به مدت طولاني طعم مزه و كيفيت خود را حفظ مي نمايد .

هر چند توليد ماكاروني از يك ريشه تاريخي منشا مي گيرد اما به طور وسيع د رقرن بيستم با تغييرات اساسي وارد بازار مصرف عمومي و تجارت گرديد در اوليل اين قرن و قبل از صنعتي شدن توليدات تهيه و توليد اين محصول بصورت خانگي و يا به مقادير کم ،درکارگاههاي کوچک انجام مي شود و در مجموع مقدار قابل توجهي را در بر نمي گرفت . طبق بررسي ، از سال 1850 ميلادي توليد بصورت ماشيني وصنعتي با ابداع و اختراع ماشين هاي پرس كننده خمير شروع شد مجموعه اي از اين ماشين آلات متشكل از يك سيستم ورز دهنده خمير (kneading device)با پيستون و سيلندر مربوطه و يك صفحه مشبك كه منتهي از يك مارپيچ بودند كارتوليد را در مقياس صنعتي شروع كردند .در آغاز قرن بيستم لوازم موجود براي ساخت ماكاروني شامل مخلوط كن و پرس و قفسه هاي مخصوص خشك كردن ساخته شدند در سال 1934 يك شركت فرانسوي كه قبلا اكسترودر هاي ساده مي ساخت سيستم پيوسته را جايگزين نمود و در همان سالها سوئيسي ها پرس هاي مداوم اتوماتيك را مورد بهره برداري قرار دادند امروزه اين ماشين آلات به سيستم هاي توليد پيوسته تبديل شده اند و مي توانند با ظرفيت هاي بسيار بالا كار كنند استفاده نيروي انساني براي اين سيستم ها نيز بسيار اندك است توليد در اين سيستم ها نيازمند دقت فراوان و ماده اوليه همگون مي باشد .

 

» ايميل خود را صحيح وارد كنيد. بعد از پرداخت موفق ، لينك دانلود به ايميل شما ارسال خواهد شد .
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .





ارسال نظر برای این مطلب

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده

اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر ارسال می‌کنید.

لامپ رشد گیاه | بازار ال ای دی