پایان نامه تهیه و تولید و خواص کاربرد روغن نباتی
197,000 تومانمقطع: کارشناسی
تعداد صفحات: ۷۶ صفحه
رشتــه : مهندسی شیمی
بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.
توضیحات:
فهرست مطالب | صفحه
۱ |
۱ ـ تصفیه روغنها و چربیها | |
۲ ـ صمغ گیری | ۲ |
۳ ـ خنثی سازی | ۴ |
۴ ـ سیستم های خنثی سازی | ۱۰ |
۵ ـ ربگری | ۱۵ |
۶ ـ دستگاهها و پروسس زبگری | ۱۷ |
۷ ـ بوگیری روغنها | ۲۲ |
۸ ـ هیدروژناسیون | ۳۰ |
۹ ـ عوامل موثر هیدروژناسیون | ۳۴ |
۱۰ـ آزمایشگاه جاری | ۳۹ |
۱۱ ـ آزمایشگاه مرکزی | ۴۰ |
۱۲ ـ آزمایشگاه نایی | ۴۷ |
۱۳ ـ دستگاههای جانبی | ۵۲ |
۱۴ ـ تصفیه بهای صنعتی | ۵۷ |
۱۵ ـ تأثیر ناخالصیهای آب بروی تاسیسات دیگهای بخار | ۵۹ |
۱۶ ـ مواد قابل اغماض در دیگهای بخار | ۶۳ |
تصفیه چربیها و روغنها
چربیها و روغنهای خام حاوری مواد زائدی هستند. این مواد بستگی به نوع و مراحل استخراج روغن داشته و باید از روغن خام جدا شوند. مواد زائد بر روی مزه و طعم روغنها تأثیر منفی داشته و زمان ماندگاری روغنها را کاهش می دهد
بعضی از مواد زائد موجود در روغن که برای سلامتی انسان مضر هستند عبارتند از گلوکز اینولات در روغن کلز گسیپول در روغن پنبه دانه، پراکسید، آلدئیدها و کتوهای حاصل از واکنش اتواکسیداسیون در روغنها و علف کشها،حشره کش ها ، افلاتوکسین و میکوتوکسین و عناصر سنگین (مانند مس و سرب)، صمغ اسیدهای چرب آزاد، مواد رنگی و موم.
تعریف تصفیه روغن خام
به کلیه اعمالی را باعث جداسازی اسید چرب آزاد و فسفاتیدها (صمغ) در روغن خام می گردند تصفیه وروغن اطلاق می شود. رنگبری ، بوگیری، و هیدروژناسیون جزء تصفیه به شمار می آیند.
روغن خام می تواند به دو روش تصفیه شود که عبارتند از : ۱ ـ روش مداوم شیمیایی ۲ ـ روش فیزیکی.
تصفیه فیزیکی در مقایسه باتصفیه شیمیایی به تکنولوژی پیشرفته تری نیاز دارد. با استفاده از روش فیزیکی می توان روغن خام را در طی دو مرحله تصفیه نمود. دما تصفیه تصفیه روغن بروش شیمیایی در طی شش مرحله انجام می شود تصفیه فیزیکی دارای مزایا و معایبی می باشد.
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .