مقاله کارشناسی خشک کردن در صنعت
99000 تومان
فـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۳۷ صفحه
رشتــه : مهندسی شیمی
بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.
توضیحات:
مقدمه
خشک کردن جامدات یکی از قدیمی ترین و رایج ترین نوع عملیات واحدی است که در صنایع مختلف از جمله کشاورزی ، سرامیک، شیمیایی، غذایی، داروئی، کاغذ، چوب، معدن ، پلیمر و ساجی کاربرد دارد این پدیده جزء ناشناخته ترین و پیچیده ترین عملیات واحدی است که وجود دارد . چرا که با توجه به گوناگونی مواد و رفتارشان نکات مبهم و مهمی را به همراه داشته که هنوز بعضی از این نکات روشن نشده اند علاوه بر این چون مدلسازی و توضیح ریاضی آن باید همزمان برای هر سه پدیده انتقال که شامل انتقال حرارت ، جرم و اندازه حرکت است(برای بیش از یک فاز) تدوین
می شود و معادلات مربوطه به دست آید این عمل معمولآ بسیار مشکل و پیچیده خواهد بود از این رو عملیات خشک کردن معمولآ ترکیبی از علم و تکنولوژی و هنر در نظر گرفته می شود و هنر در پدیده خشک کردندر این است که باید بتوان از مشاهدات تجربی و تجربیات فرایندی در طراحی و انتخاب خشک کن ها استفاده نمود .
تعریف :Drying Proce
معمولآعمل خشک کردن به عملیاتی گفته می شود که در آن یک مایع توسط تبخیر از جامد جدا می شود یعنی ابتدا آن را به بخار تبدیل کرده و سپس به راحتی جدا می کنند .ولی جداسازی همین رطوبت به روش مکانیکی مثل فشردن ، سانتریفوژ را نمی توان خشک کرکدن به حساب آورد. البته معمولاٌ قبل از یک مرحله خشک کردن یک عمل رطوبت زدایی مکانیکی وجود دارد و این جداسازی رطوبت توسط عملیات مکانیکی آسانتر و ارزانتر از استفاده از روشهای حرارتی است. در پاره ای موارد به جای حرارت از اشکال دیگر انرژی نظیر میدان امواج رادیویی فعل و انفعالات شیمیایی و …جهت تاخیر مایع استفاده می شود. مایعی که در حین خشک کردن تبخیر می شود همیشه آب نیست . امکان دارد از نوع حبلالهای فرار و مواد قابل اشتعال و حتی سمی باشد .
» بعد از درج ايميل بر روي گزينه "خريد آنلاين محصول" كليك كنيد تا به صفحه پرداخت آنلاين منتقل شويد .
» درج شماره تلفن همراه در مواقع لزوم فرآیند پیگیری خرید را ساده تر می کند .